Monday, May 31, 2010

Farväl Isolde















I fredags möttes Rädda Katten av en sorglig nyhet. Lilla Isolde hade blivit överkörd av en bil vid infarten till parkeringen. Isolde stod högst på listan att få ett stödhem så därför kändes det extra hårt att detta hände nu. Hon föddes för två år sedan och blev betydligt mer intresserad av människor efter kastreringen, tydde sig till matarna som man kan se på bilden. Varje dag kröp hon glatt ut ur sitt isolerade katthus och välkomnade matarna på sitt eget sätt med hög svansföring.
Det var med stor sorg i hjärtat som vi begravde Isolde, som fortfarande var varm med en underbar mjuk och välvårdad päls.

Vi ber återigen alla kolonister att köra försiktigt vid parkeringen då både barn och djur kan fara illa! Aktsamhet räddar liv.Vid olycka med katt kontakta Rädda Katten omedelbart, telefonnummer står alltid på anslagstavlan.

Isolde blev två år gammal, RIP lilla vän! Vi hade önskat så mycket mer för dig vännen...

5 comments:

  1. Nu gråter jag en skvätt som alltid för de små liven....är så ytterst glad för var dag jag får ha min älskling hos mig.
    En välmående katt med hög svansföring har också tillit till oss människor, synd att vissa av oss inte har större respekt för omvärlden utan bara tutar på o kör för det mesta o med det mesta!

    RIP,
    Ia

    ReplyDelete
  2. Ja, det var väldigt ledsamt, hade så stora planer för henne. Tanken var att hon skulle få komma hem till mig så fort de andra stödkatterna flyttat. Isoldes halvsyster bor här redan, och de två är lika som bär både till utseende och sätt.
    Olyckor händer givetvis, men att inte stanna och rapportera olyckan utan bara köra vidare, det är kallhjärtat...

    ReplyDelete
  3. Anonymous31 May, 2010

    Vårt hjärta blöder för dig Isolde och din matare!
    NOSPUSS FRÅN NISSE!

    ReplyDelete
  4. Usch, nu blir jag så ledsen... hur f-n kan man köra på en katt där??? så fort ska man väl inte köra?? Och inte ens säga till någon... Fy f-n!!!

    ReplyDelete
  5. Anonymous28 June, 2010

    Åhh, så tråkigt för alla ...men mest för Isolde ..usch vad det kan vara orättvist ibland..jäkligt orättvist.
    /Efvis

    ReplyDelete