Thursday, February 18, 2010

Alla hjärtans dags hälsning från Paris & Tingeling


Flinga undersöker den otroligt vackra hälsningen från sina gamla kompisar Paris och Tingeling. Ängla-hälsningen kom i julas. Karin, dina hälsningar är som små konstverk och betyder så mycket för mottagaren...

På Alla Hjärtans Dag anlände en underbar hälsning från kolonikatten Paris (dotter till Iriz) & hennes bästa kompis Tingeling (kattunge som lämnades att dö på 108 vid Anderslöv).
Hos Karin & Bosse får de kärlek i överflöd, den respekt de förtjänar och stor omtanke för deras särskilda behov. Dessa två kattflickor frodas och det går inte att ta miste om att de älskar sitt nya hem.
Tusen tack Karin & Bosse, det värmer så i hjärtat att se kattflickorna. Tingeling vägde bara 250 gram när hon hamnade hos Rädda Katten och var bara en liten kattbebis. Att se f d förvildade Paris, numera vackra Elsa, få utvecklas i sin egen takt och bli älskad för den hon är, det är ljuvligt!
De är verkligen små diamanter precis som i den fina dikten, men man måste ha ett öppet hjärta för att se dem gnistra. Att se med hjärtat är en alldeles särskild gåva.


1 comment:

  1. Jag vet att det kanske är lite sent att skriva något på detta inlägg, men ofta tänker jag på din mening "att se med hjärtat är en gåva" och blir rörd av detta par som tagit till sig kattflickorna, se att så de mår bra och verkligen sköter om varandra.
    Jag kan inte nog berömma er alla för era anstängningar...ni ser verkligen med hjärtat! Det är också modigt att möta allt elände, men också ett måste för att saker o ting skall bli bättre.

    ReplyDelete