Sunday, October 4, 2009

Insamlingstunna på Kattens Dag

Huskatten Tsar tittar fram bakom insamlingstunnan som förhoppningsvis kan bespara mycket lidande för andra mindre lyckligt lottade katter än honom själv.

Kylan närmar sig snabbt & många kolonister packar nu ihop sina saker för att återvända till ett varmt och ombonat vinterboende.
Då är det också hög tid att börja planera vintern för att underlätta livet för de hemlösa kolonikatterna som stannar kvar på området. För att katterna ska fortsätta hålla sig lika välmående som efter sina veterinärbesök krävs näringsrik kattmat för att överleva de långa och tuffa vintermånaderna.

På koloniområdet Elinelund lever idag runt 25 kastrerade katter som tas hand av en grupp kolonister som behöver hjälp.
Idag firade vi på Rädda Katten "Kattens Dag" genom att placera en stor insamlingstunna för kattmat vid infarten till området.
Du kan göra en stor insats och hjälpa katterna genom att skänka kattmat i insamlingstunnan!

Målet är att alla de hemlösa katterna ska få en bättre och tryggare tillvaro- för det är de värda.
Din gåva blir ett steg på vägen.

Tycker du att det är besvärligt att kånka på kattmat till tunnorna? Du kan också skänka en gåva till kolonikatterna. Rädda Kattens PG-konto är 302628-3, märk inbetalningen med Kolonikatter så vet Rädda Kattens kassör vad pengarna avser.

Tack till Magnus som snickrat ihop insamlingstunnan och tack till Frans som transporterade den till Elinelunds sommarstad.

1 comment:

  1. Hoppas många läser nu och att det blir många bidrag både här o där, för visst är det väl många djurvänner därute.....

    Hoppas Ia o Kletus

    ReplyDelete