Thursday, November 26, 2009

Hälsning från Elle & Maya i deras stödhem















Maya hälsar att hon nu är helt frisk igen från sin ögoninflammation och har växt till sig ordentligt! Tvåbeningar tycker hon är roliga och gillar att buffa med sitt lilla huvud och ligga i knät. Ingen kattunge kan ge sådana glädjetjut som Maya när det vankas mat... Nu längtar hon bara efter en egen matte och husse att dela julen och resten av livet med!















Elle var precis som sin syster Maya bara skinn och ben när de hittades. Elle hälsar att hon fortfarande inte riktigt litar på oss tvåbeningar och kutar ibland iväg allt vad hon orkar när stödmatte vill klappa henne. Men hon älskar katten Robin på bilden! Och låter sig klappas när han ligger bredvid. Robin är en vuxen hankatt som är som en stor nallebjörn som alla småkatter tycker om att mysa med. Robin blev flaskmatad och har växt upp utan en kattmamma, trots det tar han hand om alla kattungar exemplariskt, de allra minsta bär han runt i deras nackskinn... Lilla Elle observerar och lär sig av Robin, så snart kommer hon att sluta kuta iväg.

Tack till alla som gjort det möjligt för dessa att få en chans att leva. Flickorna var i eländigt skick vid infångandet och hade inte levt idag utan hjälp.

No comments:

Post a Comment